esp  cat   in   France  Italy  Ruso

01
01

FILET

01
01

TIRA DE ROSTIT

01
01

VACÍO DE TERNERA

+34 93 453 23 80

BRASA

ESPECIALIDADES A LA PARRILLA
Buit de vedella al asador
Xurrasco de tira de vedella
Entranya de vedella amb verdures rostides
Filet Argentí amb souflé de patates i verdures 300 gr.
Filet Argentí amb souflé de patates i verdures 500 gr.
Chuletón Argentí amb patates 300 gr.
Bife de xorizo amb patates 500 gr.
Entrecot Argentí amb patates i camotes palles 300 gr.
Entrecot Argentí amb patates i camotes palles 500 gr.
Costelles de xai a la brasa
Pit de pollastre a la llimona

SALSES
Roquefort
Pebre
Vi negre
xampinyó


GUARNICIONS
Mini amanida
Patata caliú
Verdures a la brassa

Gambes a la graella amb salsa de guacamole i salsa criolla
Peix de temporada: consultar en hoja de sugerencias

GRAELLADES I ALTRES
Graellada Ombú 300gr de carn seleccionada, xoriço i botifarra
Graellada El Argentino (2 personas) 500 gr de carn seleccionada, 2 xoriços, 2 botifarres i llatons de vedella.
Graellada Aconcagua (2 personas) 600 gr de carn seleccionada, 2 xoriços, 2 otifarres, pollastre, xai i llatons de vedella.
PARRILLADA DE MARISCOS MíNIMO 2 pers. precio por persona Escamarlans, gambes, medalló de salmó, medalló de lluç, sípia, musclos i cloïsses.
SABLE A LA BRASA
Sabre de 750 GR. de Carns i verdures a la brasa
Milanesa de vedella amb patates fregides
Milanesa de vedella a la napolitana (coberta de salsa de tomàquet, pernil dolç i formatge gratinat)
Suprema de pollastre (farcida de pebrot, bacon i formatges)
HAMBURGUESA A la graella amb cruixent de bacon i patates fregides
Menu per a nens a escollir entre: carns nacionals, plats de pasta o amanida (beguda i postres)
Servei de taula, pa i grisines.